Παράδοση και Πληρωμές

Παράδοση και Πληρωμές

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για της αποστολές των προϊόντων μας και τις πληρωμές σας βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας πανελλαδικά με ACS Courier.  

Εντός EU & UK με ΕΛΤΑ 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών ACS Courier, ανάλογα την περιοχή παραλαβής, μέσα σε 3-6 εργάσιμες μέρες.

Με ΕΛΤΑ για EU & UK παράδοση σε 8-12 εργάσιμες μέρες. 

Οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι εμφανής κατά την ώρα της παραγγελίας στη σελίδα περιγραφής του καλαθιού, οι οποίες είναι:
1. Όλη η Ελλάδα:  3€ 

2. EU & UK: 3.5€ 

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 70 € και άνω, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι χρόνοι παραλαβής καθορίζονται ως εξής. Οι εισερχόμενες παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί έως και τις 02:00 μ.μ., διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα και η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη για περιοχές εντός της Αττικής. Για οποιωνδήποτε άλλο χερσαίο προορισμό η παράδοση γίνεται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες μέρες.

Προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα

Όταν τα προϊόντα δεν υπάρχουν σε απόθεμα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία είναι από 14 έως και 25 ημέρες.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το tresorsilver.gr για την ασφάλεια των δεδομένων σας χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 256-bit. Καμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται στο server μας. Η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται από τους συνεργαζόμενους φορείς και ιδρύματα πληρωμών οι οποίοι παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, δεν υπάρχουν επιπλέον ή κρυμμένες χρεώσεις.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας στον υπάλληλο της ACS Courier.  Για την αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,5 €.

Τραπεζική μεταφορά

Μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά από το web banking σας με μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό μας. Συνιστούμε την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής καθώς το ποσό που θα πληρώσετε προσμετράται στο "χτίσιμο" του αφορολόγητό σας (άρθρο 16 του ν.4172/2013).

Λογαριασμοί κατάθεσης

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το σύστημά μας θα σας στείλει e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε τη μεταφορά. Στο πεδίο μηνύματος για τον δικαιούχο, γράψτε τον κωδικό της παραγγελίας για να μπορούμε να βρούμε την πληρωμή σας. Τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας θα τα λάβετε με ξεχωριστό e-mail.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Για πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διεκπεραίωση της συναλλαγής γίνεται σε ασφαλή σελίδα πληρωμών της Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet. Η Viva είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal εαν έχετε λογαριασμό στη Paypal. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής.